Page path:


Våre tjenester

Isolering og mantling

Isolering

Vi tilbyr isolering og mantling av tekniske installasjoner, pumper, tanker, vekslerer osv. Vi leverer mantel av forskjellig materiell, mantelen kan bli laget i aluminium, stål, syrefast eller plast for å nevne noen. Mantelen kan også leveres i forskjellige farger om dette er et ønske.

Tjenestene kan variere fra mindre service oppdrag til isolering av hele systemer som kaldtvann, varmtvann, luft, damp, olje, gass eller andre medier.

Isolering og mantel tjenestene våre leveres i hovedsak til bransjene bygg og anlegg, industri og på tekniske anlegg som bygges på land og fraktes ut til off shore anlegg.

Er din bransje en annen men du trenger å få noe isolert, ta kontakt med Raymond for en hyggelig samtale.

Termocap

Vidar Larsen

Vidar Larsen

Avdeling Termocap

Prosjektleder

+47 908 5060 1

Termocap

Termocap er puter vi syr og isolerer som brukes der hvor det er behov for å kunne ta av isolasjonene for å for eksempel kontrollere komponenten som er isolert. Typiske komponenter innen VVS som trenger Termocap puter er ventiler, pumper. 

Et eksempel, fra Rockwool:

En 2" ventil med medietemperatur på 50 grader.

  • Taper energi som 2 meter uisolert 2" rør
  • Taper energi som 15 meter 2" isolert 2" rør

Flere eksempler finner dere ved å følge denne linken til Rockwool.

En stor del av vår kapasitet på vårt verksted brukes også til å levere Termocap puter til off-shore installasjoner, her syr vi puter som brukes som innvendig og utvendig isolasjon av store dimensjoner og ved høye temperaturer.

Er du redd for at ditt selskap eller dine bygg taper penger på energi og ønsker noen å prate med ta kontakt med Vidar Larsen  

Oil & Gas Services

Offshorepersonell

Vår avdeling Oil & Gas Services tilbyr offshorepersonell til de som trenger litt ekstra resurser i et svingende marked, samtidig som de ønsker riktig person på riktig sted.

Men en slik avdeling er vi hele tiden på søken etter nye kunder som har behov for litt ekstra resurser. Vi ønsker også å komme i kontakt med deg som innehar fagkunnskap og erfaring som arbeidsleder eller operatør innenfor de områdene vi leverer til.

Er det noe av dette som er interessant ta kontakt med Mari Strøm Larsen. 

Mari Strøm Larsen

Mari Strøm Larsen

Avdeling Oil & Gas Services

HR Manager

+47 474 8543 3